Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Ολόκληρη η λίστα των 12.000 CDS που ξεσκεπάζει τη διεθνή κερδοσκοπία!Tο ΟΛΥΜΠΙΑ αποκαλύπτει ΟΛΗ τη λίστα με τα 12.000 CDS που έπαιξε στην πλάτη της χώρας μας η διεθνής κερδοσκοπία.

Στοιχεία – φωτιά μέσα σε 300 σελίδες που θα κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους και έρχονται λίγα 24ωρα μετά το υπόμνημα που κατέθεσαν στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Αριστείδη Κορέα, οι μάχιμοι και καταξιωμένοι Γιώργος Νούλας και Δρ. Κυριάκος Τόμπρας. (Δείτε εδώ το υπόμνημα)

Πρόκειται για καλυμμένα και γυμνά ασφάλιστρα κινδύνου, που  δεν έχουν δει ποτέ ξανά το φως το δημοσιότητας και πίσω από αυτά κρύβονται εκατοντάδες δις ευρώ που αποτελούν ξεκάθαρο προϊόν κερδοσκοπίας, στην πλάτη της ελληνικής οικονομίας. Κυρίως τα γυμνά CDS που κανείς έως τώρα δεν είχε τολμήσει να αγγίξει, αφού πρόκειται για την «ορολογία» της κερδοσκοπίας.

Οι Νούλας και Τόμπρας, ωστόσο έσπασαν την ομερτά της διεθνούς κερδοσκοπίας και αποκάλυψαν όλα τα στοιχεία γύρω από τον κόσμο των CDS.

Τα ελληνικά CDS αφορούν το αξιόχρεο του Ελληνικού Δημοσίου, του Hellenic Securitisation, του Titlos Plc, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, του ΟΣΕ, των ΕΛΠΕ, της ΕΤΕ, της Alpha Bank, της ΑΤΕ, της Eurobank και της Πειραιώς.

 

 Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

 http://www.scribd.com/doc/81322685/KIRIAKOS-TOBRAS-%CE%A4%CE%9F%CE%9C%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%A3-THE-GREEK-CDS-FINANCIAL-BOMB-%CE%97-%CE%92%CE%9F%CE%9C%CE%92%CE%91-%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D-CDS

 

olympia.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...