Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Οι μόνοι που έχουν μετρητό σήμερα είναι οι ζητιάνοι


Με τον δικό του μοναδικό καυστικό και γλαφυρό τρόπο, ο Χάρρυ Κλυν σχολιάζει και σατιρίζει  την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας...

«Oι πολιτικοί, ασχέτως κόμματος, δε θεωρούν τον εαυτό τους ένα κομμάτι της Ελλάδας,  γιατί θεωρούν την Ελλάδα ένα κομμάτι του εαυτού τους!  Δεν ήρθαν οι εταίροι μας για να μας ελέγξουν.  Για να ξεσηκώσουν το σχέδιο ήρθαν. Όλοι θέλουν να κλέψουν, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο!  Έτσι και συνεχίσει για κανένα χρόνο ακόμα τη βιόλα  της λιτότητας και της άγριας φορολόγησης ο Γ.Α.Π., βλέπω να ληστεύουμε τους Αλβανούς.

Τα φτηνά χέρια δίνουν ακριβό ξύλο! Ποιος υπαρκτός σοσιαλισμός; Η Ελλάδα έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία.  Είναι η μοναδική χώρα στην οποία εφαρμόζεται  ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός. Αισχροκέρδεια, κλεψιά και τω θεώ δόξα. H γυναίκα μου νομίζει πως μισό κιλό φέτα ζυγίζει τριακόσια γραμμάρια!  Στο σπίτι δεν τρώμε. Κατεβάζουμε τις μπριζόλες από το ιντερνέτ.  Στην κόρη μου που μένει στην Αγγλία στείλαμε μια  πανακόπιτα με e-mail. Ούτε κενό εξουσίας, ούτε κενό οικονομίας. ΚΕΝΟ ΛΑΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Aυτή η κυβέρνηση έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση.

 Όσο πάει και παχαίνει το φιλαράκι μου ο Πάγκαλος.
Tις προάλλες στο λεωφορείο, ευγενικός σηκώθηκε και  παραχώρησε τη θέση του σε 4 κυρίες. Σε όλα τα ασανσέρ που υπάρχουν στο υπουργείο έχουν κρεμάσει ταμπέλες: ΑΤΟΜΑ 5, ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΝΑΣ.

Αν σκεφτεί κανείς πόσο στοίχισε στον Αδάμ και στην Εύα ένα μήλο, τα φρούτα σήμερα είναι πάμφθηνα. Οι μόνοι που έχουνε μετρητό σήμερα, είναι οι ζητιάνοι.

Τις προάλλες πήγα σε ένα διαγνωστικό κέντρο για τσεκ απ και το πρώτο πράγμα που μου εξετάσανε ήταν το πορτοφόλι μου!  Μην πετάτε άσκοπα τα λεφτά σας από δω κι από κει, φυλάξτε τα. Ίσως κάποτε πάρουν αξία.  Στον καιρό που ζούμε το πιο εύκολο πράγμα είναι να βγάλεις λεφτά. Και το πιο δύσκολο να ζήσεις με αυτά που βγάζεις.

 Από εγκληματικότητα, αφήστε το καλύτερα.  Παλιά φωνάζαμε, «αστυνομία Βοήθεια»,  τώρα φωνάζουμε, «βοήθεια η αστυνομία!»

Υπάρχουν πολιτικοί που δεν τους άλλαξαν χαρακτήρα  τα βουλευτιλίκια και τα υπουργιλίκια.  Kαραγκιόζηδες ήταν και καραγκιόζηδες παρέμειναν… Ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς οξυγόνο κάποια λεπτά, χωρίς νερό μέρες, χωρίς τροφή εβδομάδες και χωρίς ηθικούς φραγμούς μια ολόκληρη ζωή! Το έλεγα και δε με πίστευε κανένας, η χώρα  δεν κινδυνεύει από τους συνήθεις υπόπτους,  κινδυνεύει από τους συνήθεις πρωθυπουργούς!

  Ελλάδα, η χώρα των δυο ταχυτήτων…  Νεκρά και όπισθεν! Αν οι Έλληνες θέλουν να έχουν αυτά που δεν έχουν, πρέπει να κάνουν αυτά που δεν κάνουν… Όταν λέμε ακρίβεια, εννοούμε ακρίβεια! Nα φανταστείτε εμείς το ψυγείο μας, το κάναμε παπουτσοθήκη! Oι επιχειρήσεις βουλιάζουν. Tα ξενοδοχεία τώρα  κλέβουν πετσέτες από τους πελάτες.

 Ο μόνος τρόπος να μειωθεί η ατμοσφαιρική ρύπανση  είναι να κάνουν οι πολιτικοί λιγότερες δηλώσεις. Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί: 5.100 δημόσιοι υπάλληλοι στην κρατική ραδιοτηλεόραση  χωρίς καν να υπάρχει κρατική ραδιοτηλεόραση! Δημόσιες υπηρεσίες: Τόσος πολύς κόσμος, που προσφέρει  τόσα λίγα, ζητώντας διπλάσιο μισθό  για να κάνει τη δουλειά του ακόμα χειρότερα!  Κύριε Παπανδρέου, κύριε Σαμαρά από τα κόμματά σας να αρχίσετε τον πόλεμο κατά της διαφθοράς – αυτά είναι που κυβερνούν τριάντα χρόνια τώρα. Άνθρωπος πάνω από 60 κιλά , μπαίνει πια στο πόθεν έσχες…

Παπακωνσταντίνου: Εξυπνότερος του Αϊνστάιν. Tον Aϊνστάιν βρεθήκανε και δέκα άνθρωποι που τον καταλάβανε, αυτόν δεν τον κατάλαβε ακόμα κανείς! Επιστήμονες της NASA, προκειμένου να μελετήσουν τα όρια της αντοχής του ανθρώπου,  ζήτησαν δείγμα Έλληνα συνταξιούχου! Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει …

 Ξέρετε πόσο στοιχίζει μία κηδεία σήμερα; Θα ήθελα να σας πω την ιστορία για τους 40 κλέφτες,
αλλά προφανώς δεν σας ενδιαφέρει η πολιτική…

Mακάριοι όσοι υπόσχονται πολλά και θυμούνται λίγα…

 Το οργανωμένο έγκλημα έχει διαφορετικά ονόματα από χώρα  σε χώρα. Στην Αμερική ονομάζεται ΜAΦΙΑ, στην Ιταλία ΚΑΜΟΡΑ και στην Ελλάδα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Καιρός να καταλάβουμε, ότι το μόνο που έχει μείνει όρθιο σ’ αυτόν τον τόπο είναι τα ερπετά. Εμείς χρωστάμε, οι επιχειρήσεις χρωστάνε, το κράτος χρωστάει.

Τελικά που πήγαν τα λεφτά ρε παιδιά;…»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...