Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Γίναμε η χώρα που «εξαγνίζει» και τους …ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ !!!Το Θέμα είναι ΠΑΡΑ πολύ σοβαρό και μεγάλο. Άπτεται της ΑΟΖ και του Διεθνούς Δικαίου όσον αφορά το Δίκαιο της θάλασσας.

Η Ελλάδα βρέθηκε στη Μέση της"μέγγενης ": Οι αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι από τη μία πλευρά, οι Ρώσοι και Οι Κινέζοι από την άλλη.

Από το 1982 οι Αμερικανοί και Τούρκοι, αρνούνται τα 12 μίλια της υφαλοκρηπίδας. ΄Ετσι οι λύσεις ήταν μετρημένες και προεπιλεγμένες.

Από την μία πλευρά η Ρωσία και η ΑΡΚΤΙΚΗ ! και από την άλλη, οι Αμερικανοί και το...Αιγαίο.

Έτσι οι αποφάσεις «Λήφθηκαν» από τα μεγάλα ΚΕΝΤΡΑ χωρίς να μας ...ρωτήσουν.

Το παιχνίδι έχει "καταστρωθεί" πολλά χρόνια.

Από το Δόγμα Τρούμαν στην Ενωμένη Ευρώπη του Ζισκάρ.

Έτσι μπήκαμε στη φάκα!!

Το 1982, και αφού η Ελλάδα , ήταν ΗΔΗ "αιχμάλωτη", φάνηκαν οι ...προθέσεις τους. Τότε η παρουσία της Τουρκίας, ήταν ακόμη υπολογίσιμη και "ζωντανή" γι αυτό και της "επέτρεψαν" να ...ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ την συνθήκη για την επέκταση στα 12μίλια. Αιτία πολέμου , διαμήνυσε , έχοντας πίσω της τον...Κίσινγκερ!


Τα δάνεια για την ...επιβίωση αλλά και την "δημιουργία" του ΝΕΟ κατεστημένου, εχορηγούντο ατσικούνευτα . Η χλωροφόρμιση του Ελληνικού στοιχείου ήταν ΤΕΛΕΙΑ.

Μας "έσπρωξαν" στην διαφθορά. Μας δίδαξαν την απάτη. Μας έμαθαν το ΒΜW και τα ...σκυλάδικα με τις αμέτρητες...

φαβορίτες. Κάθε μέρα γινόμαστε τα πρεζόνια του "δολωματικού "...ψεκασμού"!

Το χρήμα είναι Θεός...Έτσι "πρόθυμοι" εραστές του υπάρχουν παντού. Κάναμε τη νύχτα...μέρα. Μέχρι που φθάσαμε στο κατήφορο. Ποιος όμως μπορούσε να ...φρενάρει σε ένα όχημα χωρίς ...φρένα;
Η φτωχή ψωροκώσταινα, άρχισε να κυκλοφορεί με ...μίνι. Τα έδειχνε όλα και τα έδινε.. ΟΛΑ!

Και μάθαμε να μας.."πηδάνε " και να μας ..πληρώνουν. Και μάθαμε τελικά ότι όλα έχουν την… τιμή τους. Μόνο που εμείς χάσαμε τη δική μας, όση τουλάχιστον υπήρχε.Φτωχός κόσμος, χρήμα ξαφνικά, οσφυοκάμπτες πολιτικοί και ψηφοφόροι. Η Ελλάδα και οι Έλληνες στον … πλειστηριασμό. Στοές. Υπόγεια, γέφυρες, τρίγωνα..τετράγωνα φωταγωγήθηκαν και μας …τύφλωσαν...

400 χρόνια
κοτζαμπάσηδες ,πασάδες και άπιστοι Δεσποτάδες κυβερνούσανε τη χώρα …ΚΑΛΗ ΩΡΑ!!!

Το χρήμα είναι θεός.

Φωνάζουν τώρα όσοι δεν έφαγαν. Γκρινιάζουν όσοι έφαγαν λίγα. Χασκογελούν όσοι …φούσκωσαν, ενώ η… θάλασσα εξακολουθεί να κτυπιέται με τα βράχια.

ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ τελικά;

Εμείς που τα δεχτήκαμε; Εκείνοι που μας έδιναν βερεσέ; ΄Η αυτοί που έρχονται σήμερα και εν ονόματι του χρέους, ζητάνε και ΠΑΙΡΝΟΥΝ και το τελευταίο οικογενειακό μας κειμήλιο. 

Την Ελληνική αρετή μας. Αυτή που μας κράτησε όρθιους μυριάδες χρόνια.

Τι σημασία έχουν τα ονόματα; Τι σημασία έχουν οι υποσχέσεις; Ποιος μπορεί να μας δώσει ξανά τη χαμένη τιμή μας;

Όλοι έρχονται και παρέρχονται. Όλοι ασελγούν, βιάζουν και εκβιάζουν και σαν …κοτζαμπάσηδες συνεχίζουν να γράφουν την ..ιστορία μας, με το δικό τους…χέρι !!!

Ποια ιστορία; Της Ρεπούση , της Δραγώνα , του…εκφυλιστικού παρόντος και του αποφλοιωμένου ΄η και νεκρού «μέλλοντός» μας !!!news.freelist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...