Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Απίστευτη πρόκληση Σκοπιανών: Ψεύτικος ο ελληνικός πολιτισμός και ιστορία!


Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει με τα καμώματα των γειτόνων μας. Κάθε τόσο θα κάνουν κάτι ή θα πουν κάτι που είναι να απορεί κανείς που βρίσκουν τόσο θράσος, "εξυπνάδα" και ξεδιαντροπιά για να κάνουν όλες αυτές τις ενέργειες. Διαβάστε το τελευταίο τους  κατόρθωμα και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να σταματήσουν σε αυτό μέχρι να ...


Ενδεικτικό των προθέσεων των γειτόνων, είναι ...το σχόλιο που ανήρτησε στο Facebook, ο πρόεδρος της εθνικιστικής οργάνωσης «World Macedonian Congress», Τοντόρ Πετρόβ, μετά τη νέα «σφαλιάρα» που δέχτηκαν τα Σκόπια από το ΝΑΤΟ.

Συγκεκριμένα ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι, εκτοξεύει… απειλές εναντίον της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, ενώ ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει… ελληνικό Έθνος και η «ψεύτικη» ελληνική ιστορία και πολιτισμός πλησιάζουν στο… τέλος τους!

«Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, η Ελλάδα είναι Μακεδονική! Εάν η Αθήνα δεν αναγνωρίζει την Μακεδονία, η Ελλάδα δεν θα μείνει ολόκληρη! Aν για την Ελλάδα οι Μακεδόνες είναι Σλάβοι, τότε οι Σλάβοι στην Ελλάδα δεν είναι μόνο οι μαύροι κάτω στην Αθήνα! Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι Μακεδόνες και η Μακεδονία, είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο Έλληνες! Να είσαι Έλληνας δεν σημαίνει εθνικότητα, αλλά να είσαι Χριστιανός! Ο ψεύτικος Ελληνικός πολιτισμός και ιστορία, όπως και ο Ευρωκεντρισμός πλησιάζει στο τέλος του! Ο κόσμος δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο! Αμήν!» αναφέρει στο εμετικό του σχόλιο ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού των Σκοπίων.


Τα συμπεράσματα δικά σας.
 
prionokordela.gr,
pestanea
 

2 σχόλια:

ANNA elpidaanna είπε...

Ας τους να λένε. Το ξέρουν ότι μόνον οι σημαντικοί αντιγράφονται γι αυτό αντιγράφουν την ιστορία μας.Τώρα βγάζουν και το ινάτι τους για το ΝΑΤΟ..Κανείς δεν τους πιστεύει και εννοώ κανείς νοήμων!! Κάνουν σαν τα παιδιά που θυμώνουν και λένε ασυναρτησίες ή εκτοξεύουν απειλές...Να δω μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση πώς θα το αντιμετωπίσει.
Καλημέρα

Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ είπε...

Την δουλειά τους όμως την κάνουν. Και μάλιστα με το παραπάνω. Τους έχουν αναγνωρίσει τόσες δεκάδες χώρες για το κλεμμένο όνομα και εμείς ακόμα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Νομίζουμε ότι επειδή έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, αναφαίρετα όλοι θα μας υποστηρίξουν

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...