Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

"Προετοιμάζεται η Τουρκία"


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.
* ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΟΖΕΛ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 2ΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ 14 ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ 3 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

* Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ 8 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.

* ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΥΟ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ/ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ / ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ... ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

* ΠΡΩΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΤΑΙ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ-ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ./ΟΝΟΜΑΤΑ 8 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
.
* ΣΤΟ ΙΣΚΕΝΤΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ 6 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ....

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΒΑΣΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ... ΜΑΛΙΣΤΑ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ-ΙΤΑΛΙΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 12 ΗΜΕΡΩΝ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ... ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΑΚΣΑΖ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ... ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ...

 Δρ. Αθανάσιος Δρούγος μέσω facebook

 geopoliticsdailynews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...