Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Και χωρίς εκτύπωση η πληρωμή για τα τέλη κυκλοφορίας 2013


Μια από τις ελάχιστες ευχάριστες ειδήσεις που ακούμε το τελευταίο καιρό. 'Οσοι και όσες δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία, έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν τα τέλη κυκλοφορίας από τις τράπεζες απλώς προσκομίζοντας το ΑΦΜ τους και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.Το αν υπάρχει ρευστό για να πληρωθούν τα τέλη είναι άλλο θέμα...

Το έγκυρο ιστολόγιο taxalia μας ενημερώνει:
 
Αν έχετε υπολογιστή, σύνδεση στο διαδίκτυο και εκτυπωτή επιλέξτε την εκτύπωση και πηγαίνετε στην τράπεζα (λεπτομέρειες εδώ).Αν δεν θέλετε να μπλέξετε με ιντερνετ και εκτυπώσεις, δείτε παρακάτω:

Στις τράπεζες μπορούν να πληρώνουν από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, όσοι επιθυμούν, τα τέλη κυκλοφορίας 2013 χωρίς να χρειάζεται να τυπώσουν τα σχετικά ειδοποιητήρια από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσκομίσουν τον ΑΦΜ και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.


Με την καταβολή της οφειλής οι τράπεζες θα δίνουν στον πολίτη αποδεικτικό πληρωμής το οποίο θα αντικαταστήσει το αυτοκόλλητο σήμα των τελών κυκλοφορίας. Στην εφορία θα πρέπει να απευθυνθούν μόνο όσοι δεν έχουν λάβει ακόμη την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, επομένως δεν έχει ενημερωθεί η βάση δεδομένων της ΓΓΠΣ, ή για οποιονδήποτε άλλον λόγο δεν βρίσκουν στο αρχείο της ΓΓΠΣ τα στοιχεία του οχήματός τους ή όταν έχουν αφαιρεθεί τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος, με πράξη αστυνομικής αρχής, λόγω οφειλής τελών κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...