Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Eπιτέλους...Επιτέλους, πολίτες του 21ου αιώνα, πολίτες των «ανεπτυγμένων» χωρών,
πότε θα καταλάβετε ότι το μοντελάκι «παράγω και καταναλώνω» ασύστολα, αδιάκοπα και αυθαίρετα, είναι απλά ένας σκόπιμα κατασκευασμένος εφιάλτης που σας αποπροσανατολίζει σαν ανθρώπινα πλάσματα, καταστρέφει τη σχέση σας με την πραγματική ζωή και καταστρέφει και το φυσικό περιβάλλον??

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Σ' ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΟΡΙΑ!!! ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ…

Πηγαίνετε στα σχολεία και εκπαιδεύεστε, απλά και μόνο για να γίνετε ένα άβουλο γρανάζι στην παραγωγική μηχανή.

Δεν μαθαίνετε ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα που να έχει σχέση με την πραγματική ζωή.

Αποστηθίζετε την έτοιμη γνώση και πειθαρχείτε.

Εργάζεστε αργότερα σε μια δουλειά για να συντηρείτε την παραγωγική αυτή διαδικασία και να μπορείτε να καταναλώνετε τα «αγαθά», που άλλοι σας λένε να καταναλώνετε, αφού πρώτα σας έχουν δημιουργήσει αυτή την ανάγκη, μέσα από ΟΛΑ τα μέσα που κατέχουν, για ένα και μόνο λόγο, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!!!

Κάνετε οικογένειες και ωθείτε τα παιδιά σας να κάνουνε και αυτά το ίδιο.
Να γίνουν δηλαδή «επιτυχημένοι και εργατικοί επαγγελματίες, άπληστοι και άβουλοι καταναλωτές των πάντων».

…και η πραγματική ζωή, τα αληθινά ενδιαφέροντά σας, οι πραγματικές ικανότητες και οι δυνατότητές σας καταστέλλονται και εξανεμίζονται…

Λειτουργείτε και ζείτε εντελώς μηχανικά μέσα σ ένα άρρωστο σύστημα…

Επιτέλους, πολίτες του κόσμου,
πιστεύετε στ' αλήθεια στις μέρες μας, ότι σ' αυτό τον κόσμο υπάρχουν ακόμα κράτη, κυβερνήσεις, κόμματα, ιδέες… κι αυτό το «περίεργο» πράγμα που λένε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???

Αν ακόμα δεν το έχετε καταλάβει, το μόνο που υπάρχει είναι κεντρικές τράπεζες και τεράστιες πολυεθνικές εταιρείες…

Και πίσω από αυτες… πολύ λίγοι συγκεκριμένοι και γνωστοί άνθρωποι οι οποίοι κατέχουν τους βασικότερους πόρους του πλανήτη…
Δηλαδή, το πετρέλαιο, την ενέργεια, την τροφή, το νερό, τα μέσα ενημέρωσης και τις επικοινωνίες!!!


Τι σημαίνει αυτό??

ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Σ ΑΥΤΟ!!!

Κάνουν πολέμους, κατασκευάζουν «εχθρούς», τρομοκράτες, διαχωρίζουν τους πολίτες του κόσμου και πάνω απ όλα δίνουν ΔΑΝΕΙΑ και δημιουργούν ΧΡΕΟΣ!!!

Οι τράπεζες δανείζουν «χρήματα-αέρα» που δεν κατέχουν κι εσείς δουλεύετε σαν σκλάβοι για να ξεπληρώσετε το χρέος σας σ αυτές.

Και παρ όλα αυτά εσείς, πιστεύετε ΑΚΟΜΑ, ότι οι «καλοί» πολιτικοί σας θα λύσουν αυτά τα καθημερινά τεράστια προβλήματά σας…

Και παρ όλα αυτά εσείς, πιστεύετε ΑΚΟΜΑ, ότι υπάρχει στον κόσμο μας σήμερα αυτό που λένε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αγωνίζεστε μάλιστα να μη χαθεί!!!!!

Επιτέλους, πολίτες του σύγχρονου κόσμου, πολίτες αυτού του ευλογημένου τόπου…η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που πιστεύετε είναι το «τυρί» για να σας έχουν στη ΦΑΚΑ, μέσα στο παιχνίδι τους, να πιστεύετε ότι αγωνίζεστε για κάτι…

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!!!

Δυστυχώς οι πολιτικοί διαχειρίζονται απλά τα ήδη αποφασισμένα σχέδια, δεν έχουν τη δύναμη και τη θέληση να αλλάξουν κάτι από όλο αυτό το σάπιο σκηνικό…μέσα σ αυτό έχουν δύναμη και πλούτο μεγαλύτερο από το δικό σας.

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ????

Εσείς επιλέξατε αυτή τη ζωή που ζούνε τα αθώα παιδιά σας και οι ηλικιωμένοι γονείς σας…???

Εσείς επιλέξατε να εργάζεστε όλο και περισσότερο, για όλο και λιγότερα, χωρίς να σας μένει χρόνος για ένα χάδι, μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο, μια βόλτα…???

Σας κυριαρχεί ο φόβος και η ανασφάλεια που σας ποτίζουν με κάθε τρόπο…
σας κυριαρχεί η άγνοια και η λήθη καθώς έχετε πιστέψει ότι η πραγματικότητα είναι αυτή που σας παρουσιάζουν.

Σας έπεισαν ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!!!
…και κάθε μέρα, κάθε ώρα είσαστε στην άκρη ενός γκρεμού να πετάτε και να θυσιάζετε κάτι από τον πραγματικό σας εαυτό, κάτι από τις αλήθειες σας…

Και μη με ρωτήσετε τι να κάνετε, μεγάλα παιδιά είστε…
Εχθρός του φόβου είναι η γνώση, μάθετε λοιπόν αν υπάρχει κάτι άλλο από αυτό που σας παρουσιάζουν…
Αμφισβητείστε σοβαρά αυτά που σας λέω μα αμφισβητείστε και τους σωτήρες σας…άμα θέλετε να είστε δίκαιοι…

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ «ΕΧΘΡΟΣ» ΣΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!


Μια φούσκα κατασκευασμένων αξιών μακριά από τις πραγματικές πανανθρώπινες αξίες που γεννά ανταγωνισμό, διαφθορά, απληστία, βία, διαχωρισμούς, διακρίσεις, φτώχεια, εκμετάλλευση, πολέμους…και κάνει πλούσια και δυνατή τη μικρή ελίτ που στήνει το παιχνίδι.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε από περαστικούς ένας μετανάστης πολύ άσχημα κακοποιημένος και δεμένος με αλυσίδες επάνω σ ένα δέντρο!!!
 Την απίστευτη αυτή πράξη έκανε το αφεντικό του μετανάστη γιατί νόμιζε ότι τον είχε κλέψει.
ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ!!!
Καταλαβαίνετε πόσο φόβο και πόση άγνοια είχε στην ψυχή του αυτός ο άνθρωπος για να κάνει κάτι τέτοιο??

Κι αν νομίζεται ότι το «κακό» θα σταματήσει στους μετανάστες είστε πολύ γελασμένοι!!!

Αύριο στη θέση του μετανάστη θα βρεθεί αυτός που έχει άλλη άποψη, άλλη στάση ζωής, ο γείτονας, ο απέναντι, ο άλλος…..

Ο πραγματικός εχθρός (το νομισματικό σύστημα) θα συνεχίζει να υπάρχει όσο οι άνθρωποι θα διατηρούν τους ψεύτικους διαχωρισμούς μεταξύ τους νομίζοντας ότι είναι «αυτοί και οι άλλοι»…

Πάρτε το απόφαση πολίτες του κόσμου,

Ή θα μάθουμε να ζούμε και να δημιουργούμε όλοι μαζί το κοινό καλό και την ευημερία όλων ή θα χαθούμε όλοι μαζί σαν ανόητοι και ηλίθιοι που δεν έμαθαν ποτέ πραγματικά τι είναι!!!!

Η σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία δεν έχει καμία ανάγκη από αυτό το άχρηστο και επικίνδυνο νομισματικό σύστημα για δυο σοβαρότατους λόγους.
Πρώτα γιατί δεν λειτούργει για το όφελος όλων των ανθρωπων ανεξαιρέτως κι έπειτα γιατί η έξυπνη και συνετή χρήση της τεχνολογίας και της επιστήμης μπορεί να δώσει πραγματικά βιώσιμες λύσεις σε όλες τις σύγχρονες ανθρώπινες και περιβαλλοντολογικές ανάγκες.

Η εικόνα του κόσμου μας δεν είναι τόσο άσχημη εξ αιτίας αυτών που κάνουν το κακό… αλλά γιατί οι πολίτες του κόσμου το επιτρέπουν να γίνεται!!!Τάσος Πετρίδης, ιδρυτικό μέλος της Πανγαία και υπεύθυνος εκπαίδευσης


 RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...