Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Μ.Ρεπούση:«Προβληματική η διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»!Το οτι υπήρχαν πάντοτε Εφιάλτες στην Ελλάδα είναι γνωστό.

Το ότι τα κάστρα πέφτουν, σχεδόν πάντα, από μέσα είναι και αυτό γνωστό.

Δεν είναι γνωστό όμως πόσο μπορεί να κρατήσει την υπομονή και την οργή του ο απλός λαός, όταν διαβάζει και ακούει διάφορα "τερατουργήματα", ανακρίβειες, αναλήθειες και ψεύδη από εκπρόσωπο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αναφερόμαστε στην κα. Ρεπούση, βουλευτή της ΔΗ.ΜΑΡ.

Τι έκανε ή μάλλον τί είπε η συγκεκριμένη κυρία;

Αυτό για το οποίο "τρύπωσε" στο κοινοβούλιο με σκοπό να γκρεμίζει και να εξαλείφει κάθε προσπάθεια απόδοσης δικαιοσύνης στα θύματα της τουρκικής θηριωδίας πριν 100 σχεδόν χρόνια.

Με επιστολή που έστειλε σε συναδέρφους της, τους προτρέπει να μην ψηφίσουν την
ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ, 

αφού  την θεωρεί 

Π Ρ Ο Β Λ Η Μ Α Τ Ι Κ Η !!!!

(Η συγκεκριμένη διάταξη εμπεριέχεται στο νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο).

ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ, (ΑΡΜΕΝΙΟΙ & ΕΛΛΗΝΕΣ), ΤΟΣΟΙ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΙ, 1.500.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΣΟΙ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ "ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ", ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΤΟΣΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ, ΤΟΣΕΣ...,ΤΟΣΕΣ...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ κα Ρεπούση ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ!!!!.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!

Τ Ω Ρ Α !!!


 ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!! Ορίστε και το κατάπτυστο έγγραφο που απέστειλε η ...κυρία.(REAL.grhttp://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=236325&catID=11)


pepousiΔεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...