Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάστε πότε θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους


 

Διαβάστε πότε θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων στους ανέργουςΠώς και πως περιμένει ο κόσμος, που δυστυχώς στην Ελλάδα της απόλυτης κρίσης δεν έχει εργασία και περιμένει από τον ΟΑΕΔ να περάσει τις μέρες του, το δώρο Χριστουγέννων. Πότε όμως θα καταβληθεί από τον ΟΑΕΔ;
 «Το δώρο στους ανέργους θα δοθεί μεταξύ 16 και 20 Δεκεμβρίου» ξεκαθάρισε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο διοικητής του ΟΑΕΔ.

Ο κ. Αμπατζόγλου, ερωτηθείς για το σε ποιους θα αρχίσει να δίνεται και πότε το επίδομα για τους ανέργους ηλικίας 20 έως 66 ετών για 12 μήνες, τόνισε ότι «για να μπορέσει κάποιος να πάρει το συγκεκριμένο επίδομα, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το 12μηνο που παίρνει το επίδομα της ανεργίας. Πρέπει δηλαδή να συμπληρώσει το 12μηνο με τα 360 ευρώ και από τον 13ο μήνα και μετά μπαίνει στο πρόγραμμα τω 200 ευρώ».

Ο κ. Αμπατζόγλου πάντως υποστήριξε ότι υπάρχουν άνεργοι εγγεγραμμένοι που ενδιαφέρονται να βρουν δουλειά και άνεργοι που δεν θέλουν να βρουν δουλειά. «Πάνω από 140.000 είναι οι άνεργοι εγγεγραμμένοι που δηλώνουν ότι δεν θέλουν να βρουν δουλειά», συμπλήρωσε προσθέτοντας ότι ο ΟΑΕΔ δεν μπορεί να βρει σε όλους δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...